Lärare inom småbarnspedagogik, viceföreståndare

Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen
Håkansböle daghem

Galoppbrinken 5 01200 Vanda

Anställningsförhållandets längd: ordinarie 12.10.2022 eller enligt överenskommelse - 


Hej du som är professionell inom småbarnspedagogiken. Vill du jobba som lärare/viceföreståndare i en liten enhet där du känner alla kollegor, barn och familjer? Vill du utveckla och påverka den pedagogiska verksamheten tillsammans med ett team och där din insats uppskattas? Ifall detta passar in på dig, då är du den vi söker!

Vårt hemtrevliga daghem har genomtänkta utrymmen och en nyrenoverad gård som lockar till lek och rörelse. Området är naturnära och har mångsidiga möjligheter till idrotts- och kulturerfarenheter. Vi satsar på att ta till vara både barns och vuxnas kompetenser och styrkor, hos oss är både barn och vuxna delaktiga i beslutsfattande.

Ta gärna kontakt med daghemsföreståndaren. Du är välkommen att besöka vår enhet och bekanta dig med vår verksamhet. Vi svarar gärna på dina frågor!

I Vanda har du omfattande möjligheter att utveckla verksamheten och utveckla ditt eget kunnande. Vanda stad erbjuder goda utbildningsmöjligheter och de mångsidiga nätverken fungerar som ett stöd för dig i din professionella roll.

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Lärare i småbarnspedagogik (Behörighet som lärare inom småbarnspedagogik enligt lagen om småbarnspedagogik)

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: Goda kunskaper i svenska

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal (UKTA).

Lönesättning: 2700,21 + vice tillägg + rekryteringstillägg och eventuell erfarenhets tillägg euro/mån., dessutom ett eventuellt tillägg baserat på tidigare arbetserfarenhet.

Tillstånd som krävs: Den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret, Vi kontrollerar att personer som utses till att arbeta med vård av barn under skolåldern lämnat en utredning om eventuell förekomst av tuberkulos i andningsorganen (lagen om smittsamma sjukdomar § 55)

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 15 min/vecka 


Kontaktinformation:

Virmanen, Mia-Maria
0503124823
mia-maria.virmanen@vantaa.fi

Anträffbar 8:00-15:00


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Ansökningstiden börjar: 13.09.2022 16:00Ansökningstiden går ut: 11.10.2022 16:00

Dela jobbannonsen

Työpaikan luokittelut
Typ av anställning
Antalet anställningar
Ansökningskriterier
Annonsens språk
Yrkesområde/kategori
Anställningsförhållandets längd