Varhaiskasvatuksen opettaja, Illenpihan varhaiskasvatusyksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Illenpihan päiväkoti

Illenpiha 6, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.11.2022 tai sopimuksen mukaan.Hei, Sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme  varhaiskasvatuksen  opettajaa  Illenpihan varhaiskasvatusyksikköön, kuluvana toimintakautena tehtävä olisi  Illenpihan päiväkodin Patruunat, alle 3v-ryhmässä.

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen työyhteisön keskellä Vantaata, Kartanonkoskelta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta Risto Räppääjän maisemista. Meillä saat tehdä työtä omalla tavallasi, luotamme ammattilaisen osaamiseen.  Opettajat ovat tiimiensä johtajia ja sitä kautta johtamassa vahvasti koko yksikköä osana johtoryhmää. Uudet opettajat saavat talosta oman mentorin ja/tai pääsevät alueen mentoriryhmään. 

Työyhteisöömme kuuluu kaksi päiväkotia. Työntekijöitä on noin 30, lapsia noin 150. Yksikössämme luotamme vahvasti positiiviseen pedagogiikkaan, kannustamiseen ja vahvuuksien löytämiseen. Jokainen lapsi ja kasvattaja on tärkeä ja ainutlaatuinen. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

 Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Pienryhmätyöskentelytaidot ja -kokemuksen. Kokemusta varhaiskasvatuksesta sekä positiivisen pedagogiikan tuntemuksen. Etunasi on myös joustavuus, hyvät yhteistyötaidot ja kehittämismyönteisyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2700,21 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote.Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Eskola Sari

0503121817

sari.eskola@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin 9-14.30

Jukka Naskali p. 050 3033169 tai Ida Holmgren p. 043 8270255

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 09.09.2022 14:00Hakuaika päättyy: 31.10.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto