Varhaiskasvatuksen opettaja, Riihipellon päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Riihipellon päiväkoti

Krakankuja 5, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sinä pätevä varhaiskasvatuksen opettaja!

Me Riihipellon päiväkodissa odotamme sinua yhdessä mitä ihanampien lasten kanssa. Talomme on kieli- ja kulttuuririkas, joka tarkoittaa sitä, että yli puolet meidän talomme lapsista puhuu muuta kuin suomea ensimmäisenä kielenään. Tämän ansiosta toimintamme perustuu vahvasti inklusiiviseen varhaiskasvatukseen ja erityisesti ajatukseen "moninaisuus on rikkaus". Meille jokainen lapsi, perhe ja työntekijä ovat tärkeitä sellaisenaan kuin ovat ja saavat kasvaa täyteen potentiaaliinsa omista lähtökohdistaan. Yhdessä olemme enemmän!

Riihipellon talossa panostamme pedagogiikkaan ja rakenteemme tukevat perustehtävän toteutumista. Opettajien yhteinen SAK-aika 2-3 kertaa kuukaudessa syventää meidän yhteistä ymmärrystä siitä pedagogiikan laadusta, jota teemme päivittäin ja joka hetki. Johtoryhmä linjaa talomme pedagogisia periaatteita sekä kehittää toimintaa läpi koko yksikön. Pedagogisissa palavereissa opiskelemme yhdessä varhaiskasvatuksen ilmiöitä ja tänä vuonna luemme Vantaan varhaiskasvatussuunnnitelman läpikotaisin yhdessä pohtien.

Kehittämispäiviä vietämme koko yksikön voimin kahdesti vuodessa. Kehittämispäivissä olemme keskittyneet työhyvinvointiin, ja meillä on käynyt ulkopuolisia luennoitsijoita vierailulla. Aiheet kehittämispäiviin nousevat yksikkömme tarpeista, jotka kirjaamme vuosittain toimintasuunnitelmaamme. Toimintasuunnitelmat pohjautuvat lapsen varhaiskasvatussuunnitelmiin ja ryhmien omiin toimintasuunnitelmiin. Näistä olisit varhaiskasvatuksen opettajana vastuussa.

Nyt etsimme uuteen Kettujen 3-5 -vuotiaiden ryhmään opettajaa, jolla olisi ryhmän käynnistäminen hallussa. Aloittaisit muutamaa päivää ennen ensimmäisten uusien lasten saapumista, jolloin pääsisit perehtymään taloon, ryhmään ja sinulla olisi aikaa suunnitella hyvä aloitus uusille lapsille. Osa ryhmän lapsista ja työparisi siirtyisi pienten puolelta Kettujen ryhmään.

Edellytämme sinulta varhaiskasvatuksen opettajan tutkintoa tai loppusuoralla olevia varhaiskasvatuksen opettajan opintoja. Toivoisimme sinulla olevan kokemusta kieli- ja kulttuuririkasteisesta varhaiskasvatuksesta ja työtapasi olisi inklusiivinen. Tiimityössä tiimin johtaminen tulisi sinulta luonnostaan ja tukisit työkavereitasi positiivisella työotteella.

Joko sain sinut vakuuttuneeksi? Jos heräsi kysyttävää, niin soita minulle, päiväkodin johtaja Suvi Kettumäelle, numeroon 040 516 8558 ja puhutaan lisää!

Lämpimästi tervetuloa Riihipellon päiväkotiin!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2700,21 euroa/kk + rekrylisä 150 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Kettumäki Suvi

040 516 8558

suvi.kettumaki@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8.30-16. Jätä viesti vastaajaan yhteystietojesi kanssa, jos en ehdi vastaamaan.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 07.09.2022 12:00Hakuaika päättyy: 30.09.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto