Varhaiskasvatuksen opettaja, Hepopuiston toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hepopuiston toimintayksikkö

Kimokuja 5, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 10.10.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja!

Etsimme Hepopuiston toimintayksikköön sensitiivistä ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen opettajaa 2-5 -vuotiaiden lasten ryhmään. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta työhön. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän pedagogiikasta, toiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa. 

Hepopuiston toimintayksikköön kuuluvat Hepopuiston päiväkoti, Kimokujan päiväkoti sekä varhaiskasvatuksen avointoiminta. Molemmat päiväkodit sijaitsevat luonnonläheisellä alueella Hakunilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin läheisyydessä sijaitsevat kartanon alueen puistot ja metsät mahdollistavat monipuolisen toiminta- ja oppimisympäristön. Yksikön henkilöstö koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, lastenhoitajista sekä avustavasta henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja ja lapsi- ja perheohjaaja ovat mukana ryhmien toiminnassa ja tukemassa opettajan työskentelyä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä alueella työskentelevien varhaiskasvatuksen psykologin ja kuraattorin kanssa.

Varhaiskasvatuksen opettajana pääset vaikuttamaan koko yksikön toiminnan kehittämiseen ja sinulla on mahdollisuus osallistua johtoryhmätyöskentelyyn. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, lapsilähtöisyyttä ja positiivista asennetta. Haluamme edistää lapsen osallisuutta ja kehittää työskentelytapoja sekä toimintaa.

Muodolliset kelpoisuusvaateet täyttävä varhaiskasvatuksen opettaja saa Hepopuiston toimintayksikössä työskennellessä rekrytointilisän 200 euroa kuukaudessa.

Tervetuloa mukaan iloiseen ja innovatiiviseen työyhteisöömme!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemuksen monikultturisten perheiden kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2700,21 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Stjerna Heli

0438254748

heli.stjerna@vantaa.fi


Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 19.08.2022 14:00Hakuaika päättyy: 03.10.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto