Varhaiskasvatuksen opettaja, Tähdenlennon päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Tähdenlennon päiväkoti, Marsinrinne 4, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.09.2022 tai sopimuksen mukaan.


Saturnuksen toimintayksikköön kuuluu Saturnuksen päiväkoti ja Tähdenlennon päiväkoti, sekä Tähdenlennon kerhot ja avoin toiminta. Molemmat päiväkodit sijaitsevat Mikkolassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä luontoa. 

Haemme nyt joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa Tähdenlennon päiväkodin esiopetukseen. Tähdenlennossa on kaksi esiopetusryhmää, jotka toimivat koko päivän yhdessä ja tekevät yhteistyötä Mikkolan koulun alkuopetuksen kanssa. Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä töihin pieneen taloon, jossa odottaa huippu työkaverit ja ihanat lapset. 

Päiväkodissamme jokainen lapsi on arvokas ja ainutlaatuinen. Lapsen elämään kuuluu leikki ja sadun maailma. Meillä lapsi saa opetella maailmaa ja elämää lapsuudelle ominaisella tavalla eli leikkien. Kunnioitus lasta kohtaan on vahva pohja aikuisen ja lapsen yhteisymmärrykselle ja toiminnalle. Lapsen tarpeista lähtevä kasvatus perustuu lapsuuden kunnioitukselle.

Kasvattajien työskentelyn perustana on lapsesta lähtevä toiminnan suunnittelu, lapsen kuuntelu, havainnointi ja yksilöllisyyden tukeminen. Annamme tarpeeksi aikaa leikille, arvostamme ja kannustamme lasta sekä tarjoamme kehitystä tukevaa toimintaa. Annamme lapselle läheisyyttä ja tarjoamme lämpimän sylin. Opetamme lasta ymmärtämään erilaisuutta, arvostamaan sekä kunnioittamaan luontoa ja ympäristöä. 

Tavoitteemme on luoda kiireetön, myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, lapsen kohtaamis- ja huomioimistaitoja, pedagogista silmää, sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä (pirkko.karkamo@vantaa.fi / 0438255465) tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2 700,21 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja
Pirkko Karkamo
043 825 5465
pirkko.karkamo@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 19.07.2022 15:00Hakuaika päättyy: 31.08.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto