Varhaiskasvatuksen opettaja, Aurinkokiven päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Aurinkokiven päiväkoti

Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 22.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Hei varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa Aurinkokiven päiväkotiin! Haemme vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa 15.8.2022 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Haemme sinua osaava, työstäsi innostunut, positiivinen ja sensitiivinen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat moniammatillisen tiimin pedagogisesta työskentelystä sekä lapsiryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.

Meillä on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet. Varhaiskasvatuksen opettajana pääset kehittämään koko yksikön pedagogista toimintaa ja sinulla on mahdollisuus osallistua yksikön johtoryhmätyöskentelyyn. 

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä huomioida lapsen yksilölliset tarpeet. Näet lapsen arvokkaana ja huomaat lapsen vahvuudet ja tuet niitä. Työssäsi tarvitset halua ja taitoa työskennellä moniammatillisesti. Yhteistyön tekeminen ja joustavuus on sinulle luontaista.

Panostamme lasten kaveri- ja tunnetaitoihin sekä lapsen osallisuuteen. Meille on tärkeää lämmin lapsen ja vanhempien kohtaaminen ja hyvän vuorovaikutuksen rakentuminen. 

Olemme mukana Vantaalla syksyllä alkavassa ProVaka koulutuksessa. Sen tavoitteena on rakentaa koko päiväkodin yhteinen toimintamalli sosiaalisten taitojen vahvistamiseen sekä lisätä kaikkien työyhteisön jäsenten yhteistä sitoutumista opetettaviin sosiaalisiin taitoihin positiivisilla ohjausmenetelmillä.

Tarjoamme sinulle paikan työyhteisöstä, jossa haluamme luoda yhteisöllisen, rennon ja työhön sitoutuneen ilmapiirin, jossa jokaisen on hyvä tehdä töitä. 

Aurinkokiven päiväkoti on avattu 2016 ja sijaitsee Kivistössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissa toimii syksyllä viisi lapsiryhmää ja meillä toimii myös avoin päiväkoti ja kerho. Talossamme on monipuoliset tilat ja lähiympäristössä hyvät mahdollisuudet retkeilyyn.

Päiväkotimme on osa Aurinkokiven talon rohkeaa ja yhteisöllistä toimintaympäristöä. Talossa toimivat myös yhtenäiskoulu, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu.

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan aktiiviseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme.

Kiinnostuitko? Soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Voimme täyttää tehtävän myös määräaikaisena esimerkiksi tutkintotodistuksen vielä puuttuessa.  

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2 647,26 euroa/kk, lisäksi huomioidaan mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä ja 1.6.2022 voimaan tullut tullut yleiskorotus.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja
Heli Heinänen
043 826 9115
heli.heinanen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 1.8. klo 8.30-16.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 18.07.2022 12:00Hakuaika päättyy: 19.08.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto