Varhaiskasvatuksen opettaja, Tammiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Tammiston päiväkoti

Kaurapellonkatu 3, 01520 VANTAA

Työsuhteen kesto: vakituinen 01.08.2022 tai sopimuksen mukaan 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa alle 3-vuotiaiden ryhmään. Tarjoamme kelpoisalle hakijalle vakituisen työpaikan. Pätevien hakijoiden puuttuessa paikka voidaan tehtävä täyttää myös määräaikaisesti tai korvata lastenhoitajan sijaisuudella ensi kesään saakka. 

Toivomme, että olet joustava, myönteinen ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Kuuntelet lasta herkällä korvalla ja olet aidosti läsnä lapsen arjessa. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Annat lapselle mahdollisuuden vaikuttaa häntä koskevissa asioissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa yhteistyössä. 

Tammiston toimintayksikkö muodostuu Tammiston ja Tammistonrannan päiväkodeista.  Molemmat päiväkodit ovat viisiryhmäisiä ja ne sijaitsevat rauhallisella ja peltomaisella asuinalueella. Bussit Vantaalle ja Helsinkiin kulkevat läheltä. Päiväkotimme tilat ovat avarat ja valoisat. Oppimisympäristömme laajentuu päiväkodin ulkopuolelle, jossa on upeat mahdollisuudet retkiin esim. Tammiston luonnonsuojelumetsään ja Haltialan tilalle. 

Pidämme huolta yhteisömme työhyvinvoinnista ja positiivisesta ilmapiiristä.  Meillä arki sujuu ja työntekijät panostavat työhönsä toinen toisiaan auttaen ja huumorilla arkea maustaen. Työyksikössämme työskentelee yhteensä 30 varhaiskasvatuksen opettajaa ja lastenhoitajaa sekä kausittain vaihteleva määrä kasvun ja oppimisen tuen resursseja. Useimmissa lapsiryhmissä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Tammistonrannan päiväkodin ryhmistä yksi on integroitu ryhmä. Tammistonrannan päiväkodin viisivuotiaat lapset kuuluvat mukaan OKM:n kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun.

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Päiväkotimme ovat sekä varhaiskasvatusopettajaopiskelijoiden että sosionomiopiskelijoiden kenttäpäiväkoteja. 

Kiinnostuitko? Soita, kysy lisää tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Haastattelut pidetään ajalla 5.-15.7.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES mukaisesti

Palkkaus: 2647,26 eur/kk. Lisäksi huomioidaan sekä 1.6.2022 yleiskorotus että mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

päiväkodin johtaja
Sari Marin
043 826 9236
sari.marin@vantaa.fi

Päiväkodin johtaja ei ole tavoitettavissa ajalla 20.6.-1.7. Varajohtaja Saara Keikko  p. 043 827 0266 vastaa kysymyksiin ajalla 20.6.-1.7.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 14.06.2022 12:00Hakuaika päättyy: 04.07.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto