Varhaiskasvatuksen opettaja, Vaaralanpuiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
VAARALANPUISTON PÄIVÄKOTI

HARJUNREUNA 23, 01230 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa päiväkotiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa  Vaaralanpuistonpäiväkotiin.

Vaaralanpuistossa työskentelet uudenlaisessa oppimisympäristössä. Talomme on avattu lokakuussa 2017, ja se on herättänyt mielenkiintoa ja uteliaisuutta monenlaisissa tahoissa. 

Tästä ja tästä linkistä voit tutustua kauniiseen päiväkotiimme .

Päiväkodissa toimii yhdeksän, varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan muodostamaa, työparia. Parit toimivat päiväkodin "pesissä", jotka ovat nimeltään Sammalsali, Villiniitty, Mustikkamätäs ja Ruskametsä. Parhaiten pääset tutustumaan tästä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: että olet mahdollisesti kelpoinen antamaan myös esiopetusta. Lisäksi toivotaan suosittelijaa hakemukseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Ikonen-Polamo Sari

050 570 5948

sari.ikonen-polamo@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 9.-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika alkaa: 11.04.2019 12:00Hakuaika päättyy: 25.04.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto