Koulunuorisotyöntekijä, Havukosken yläkouluun

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut
Nuorisopalvelut

Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.02.2023 - 31.07.2024


Millaista olisi tehdä nuorisotyötä koulussa? Näetkö opintopolut nuoren kannalta keskeisen tärkeiksi kysymyksiksi? Tunnistatko nuoren tarpeita kokonaisvaltaisesti? Onko myönteisyys valttisi? Tiedätkö, miten ryhmädynamiikkaan vaikutetaan?

Vantaalla tehdään tiivistä kouluyhteistyötä nuorisopalveluiden ja perusopetuksen välillä. Koulunuorisotyöntekijöitä työskentelee alakouluilla kolme ja yläkouluilla kuusi. Vantaa on vahvasti mukana myös valtakunnallisessa koulu- ja oppilaitosnuorisotyön osaamiskeskustyössä.

Etsimme nyt tiimimme koulunuorisotyöntekijää sijaisuuteen Havukosken yläkouluun. Etsimme ihmistä, jolla on näkyä koulussa tapahtuvasta nuorisotyöstä, kykyä omaksua uusia työtapoja ja kehittää niitä edelleen sekä vahvoja verkostotyön taitoja.  Hakemamme työntekijä on tavoitteellisesti orientoitunut, hyvät asianhallinnan taidot omaava ja oma-aloitteinen työssään. Kyky toimia monenlaisissa vuorovaikutustilanteissa on tärkeää. 

Koulunuorisotyön tehtävän tarkoituksena on vahvistaa perusopetuksessa olevien nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työn keskeisimmät toimenpiteet ovat tuen tarpeessa olevien nuorten varhainen tunnistaminen ja tukeminen yhteistyössä opettajien ja oppilashuollon kanssa, yhteisöllisyyden vahvistaminen koulussa ja vapaa-ajantoimintojen kytkeminen tukemaan opiskelua. 

Keskeisiä koulunuorisotyöntekijän tehtäviä ovat tavoitteellisten pienryhmien ohjaaminen, yksilöllinen tuki nuorelle, jalkautuva työ, luokkatyöskentelyn havainnointi, ryhmäytykset, osallistuminen yhteisöllisen oppilashuoltoryhmän toimintaan sekä nuorten vapaa-ajalla tapahtuva työ, jonka tarkoitus on kiinnittää nuoria käyttämään nuorisopalveluiden muita palveluita. Nuorten vapaa-ajalla syntyvät ilmiöt näkyvät usein koulussa ja koulussa tapahtuneet ilmiöt nuorten vapaa-ajalla. Koulunuorisotyön rooli on olla linkkinä sekä koulun että nuorisopalveluiden välillä, jotta mahdollisia konfliktitilanteita voidaan ennaltaehkäistä. Lisäksi tehtävään olennaisesti kuuluu työn suuntaaminen tavoitteiden mukaisesti, raportointiin osallistuminen sekä oman työn arviointi. 

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. 

Tarjoamme 

  • Tiimin ja esimiehen tuen, reflektoivan ja avoimen työilmapiirin
  • Ryhmätyönohjauksen
  • Omaehtoisen kouluttautumisen tuen sekä työnantajan tarjoamia koulutuksia
  • Esimiespäivystyksen toimintakausien aikana perjantai- ja lauantai-iltaisin

Lisätietoja tehtävästä saa Arja Lehikoskelta p. 043 8266922. Rekrytoinnissa käytetään videohaastatteluita, jonka perusteella varsinaiset haastateltavat valitaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Luemme eduksi: Koulumaailman ja oppilaitosyhteistyön tuntemuksen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2378,30 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Koulunuorisotyön esimies

Lehikoski Arja

043 826 6922, arja.lehikoski@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-16Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hakuaika alkaa: 23.01.2023 13:00Hakuaika päättyy: 06.02.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto