Lastenhoitaja, Kartanonkosken päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kartanonkosken päiväkoti

Tilkuntie 5, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 06.02.2023 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Etsimme vakituista tai ptikäaikaista sijaista lastenhoitajaksi Kartanonkosken päiväkotiin.

Tulisitko sinä täydentämään osaavaa joukkoamme Vanamoiden 3-5 vuotiaiden ryhmään? Tämä olisi loistava tilaisuus esim. sinulle,  joka haluat uusia tuulia työhösi  tai sinulle, vastavalmistunut lastenhoitaja, aloittaa työuraasi upeassa työyhteisössä. Olemme sitoutuneet suhtautumaan kunnioittavasti toisiimme ja asiakkaisiimme. Teemme jatkuvasti työtä hyvän työilmapiirin eteen ja olemme muutenkin innokkaita kehittämään toimintaamme. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja perheiden päivittäiseen vastaanottoon kiinnitämme erityistä huomiota.

Oletko ammattitaitoinen, luotettava, lämpimästi lapsiin suhtautuva lastenhoitaja? Toivotko, että työympäristösi on monipuolinen, muuntuva ja leikkiin houkutteleva? Odotatko pääseväsi työskentelemään avoimien ja innostuvien ammattilaisten kanssa? Haluaisitko osallistua työn kehittämiseen? Ajatteletko, että olisi loistavaa saada työllesi tukea kollegoilta ja esimieheltä? Meillä sinulla on mahdollisuus kaikkeen tähän! Meiltä saat myös oman, nimetyn perehdyttäjän työhösi.

Työyhteisömme on aktiivinen, ammatillinen ja yhteen hiileen puhaltava. Yksikössämme on selkeät rakenteet ja kehitämme yhdessä Varhaiskasvatussuunnitelman (Vasu) mukaista pedagogiikkaa. Leikki korostuu meillä kaikessa toiminnassa. Toivomme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta sekä iloa ja intoa kehittää työtä.  Vasun sisältöjen mukaisesti luotamme, että leikilliset työtavat ja leikin merkityksen sisäistäminen ovat myös osa sinun toimintaasi.

Saimme Hyvä työyhteisö -palkinnon muutama vuosi sitten ja haluamme jatkuvasti pitää yllä loistavaa työilmapiiriä. Ehkä sinullakin voisi olla meille uusia ideoita?

Kartanonkosken alue on viehättävä arkkitehtuuriltaan ja hyvien liikenneyhteyksien päässä myös Helsingistä. Päiväkodissamme on 6 ryhmää ja toimimme Kartanonkosken Yhtenäiskoulun kanssa samassa rakennuksessa. Toiminta- ja oppimisympäristömme on luonnonläheinen - alueen puistot, kirjasto, Tammiston luonnonsuojelumetsä ja Haltialan tilan läheisyys houkuttelevat säännölliseen retkeilyyn. Sisätilat päiväkodissamme ovat muuntuvat ja monipuoliset, käytävät ja kaikki pienryhmätilat sekä aulat on valjastettu leikkikäyttöön. 

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tervetuloa lämminhenkiseen työyhteisöömme.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2245,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Turunen Tarja

0405084738

etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 24.01.2023 12:00Hakuaika päättyy: 07.02.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto