Nuorisotyöntekijä (2 tehtävää) Tikkurilan alue

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut
Tikkurilan nuorisotila

Lummetie 2Bc, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 06.02.2023 tai sopimuksen mukaan

Vantaan nuorisotyössä on tarjolla kaksi nuorisotyöntekijän tehtävää, joihin etsimme nuorten kohtaamisesta ja nuorisotilatoiminnasta kiinnostuneita ja innostuneita nuorisotyön ammattilaisia!    

Tehtävät ovat vakinaisia ja sijoittuvat Tikkurilan alueelle ja työpisteenä on Tikkurilan nuorisotila (Lummetie 2Bc, 01300 Vantaa). 

Nuorisotyöntekijän päätehtävä on nuorten kohtaaminen, mikä toteutuu mm. nuorisotilalla, harrastustoiminnoissa sekä kouluyhteistyön ja jalkautuvan nuorisotyön kautta. Nuorisotyöntekijän tehtävään kuuluu lisäksi muuta nuorisotyötä, kuten loma-ajan toimintaa ja digitaalista nuorisotyötä. Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä verkostojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia suunnittelu-, viestintä- ja asiakaspalvelutehtäviä.   

Edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta nuorisotyöstä. Odotamme, että osaat kohdata nuoria monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen, olet erinomainen työkaveri, osaat toimia työssäsi itsenäisesti ja haluat myös oppia uutta. Eduksi luetaan pelitoiminnan ja digitaalisen nuorisotyön osaaminen. 

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.    

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittämismyönteisen työympäristön. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on työterveyshuolto, esihenkilötuki ja säännöllinen työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme sekä tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen. 

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva toisen asteen, amk- tai opistoasteinen tutkinto ja kokemusta alalta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2290,85 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Haapalainen Tiina

043 827 2776

tiina.haapalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 10-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 23.01.2023 12:00Hakuaika päättyy: 06.02.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto