Avoin haku: Varhaiskasvatuksen sosionomi, tule töihin Vantaalle!

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus

Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen sosionomi tai alan opiskelija, tervetuloa töihin Vantaalle!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen sosionomeja, joilla on positiivinen ja ammatillinen lasten vahvuuksia korostava työote. 

Olet joustava, myönteinen ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Kuuntelet lasta herkällä korvalla ja olet aidosti läsnä lapsen arjessa. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Annat lapselle mahdollisuuden vaikuttaa häntä koskevissa asioissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa yhteistyössä. 

Tervetuloa kehittämismyönteiseen ilmapiiriimme rakentamaan varhaiskasvatuksen sosionomin ja varhaiskasvatuksen opettajen välistä moniammatillista yhteistyötä yhdessä koko työyhteisön kanssa. Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut moniammatillisen tiimin pedagogiseen työskentelyyn: pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Varhaiskasvatuksen sosionomina vastaat omalta osaltasi lasten hyvinvoinnin edistämisestä sekä lasten perheiden ja huoltajien ohjauksesta.

Haemme varhaiskasvatuksen sosionomeja sekä vakituisiin tehtäviin että määräaikaisiin tehtäviin Vantaalle, mahdollisuus myös osa-aikaisiin tehtäviin. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtäviä on tarjolla eri puolilla Vantaata. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä - arvostamme kokemuksen lisäksi myös tuoreita näkökulmia.

Hae mukaan iloiseen joukkoomme, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan yhdessä juuri sinulle sopiva työkokonaisuus! Kerrothan hakemuksessasi, mikä päivähoitoalue sinua erityisesti kiinnostaa ja milloin pääsisit aloittamaan työt Vantaalla. Tutustu tarkemmin vantaalaisiin päiväkoteihin

Jätä hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta ja #vantaudu työkaveriksemme!  

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen sosionomi tai opintojensa loppuvaiheessa oleva varhaiskasvatuksen sosionomi. Edellytämme sinulta suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti
Palkkaus: 2 530,96 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).
Koeaika: Riippuen työsuhteen kestosta
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen/ määräaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

Jäikö joku asia mietityttämään? Olethan yhteydessä Vantaan rekrytointipalveluihin Heidi Miettiseen, niin kerromme mielellämme lisätietoja. Heidin saa kiinni sähköpostilla heidi.miettinen@vantaa.fi tai puhelimella arkisin klo 9-14 puh. 040 482 4438.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto