Avoin haku: Varhaiskasvatuksen opettaja, tule töihin Vantaalle!

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa töihin Vantaalle!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajia, joilla on positiivinen ja ammatillinen lasten vahvuuksia korostava työote. 

Olet joustava, myönteinen ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Kuuntelet lasta herkällä korvalla ja olet aidosti läsnä lapsen arjessa. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Annat lapselle mahdollisuuden vaikuttaa häntä koskevissa asioissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa yhteistyössä. 

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia sekä vakituisiin tehtäviin että eri pituisiin sijaisuuksiin Vantaalle, mahdollisuus myös osa-aikaisiin tehtäviin. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtäviä on tarjolla eri puolilla Vantaata. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun.

Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 150-200 euron rekrytointilisää. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä - arvostamme kokemuksen lisäksi suuresti myös tuoreita näkökulmia.

Hae vaikka heti ja tule mukaan iloiseen joukkoomme, otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä saatuamme hakemuksesi! Kerrothan hakemuksessasi, missä päivähoitoalueella haluaisit työskennellä  sekä milloin pystyisit aloittamaan työt Vantaalla. Tutustu tarkemmin täällä vantaalaisiin päiväkoteihin

Jätä hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta ja #vantaudu työkaveriksemme!  

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus) tai varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskeleva.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
Palkkaus: 2700-2900 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).
Koeaika: Riippuen työsuhteen kestosta
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen/määräaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

Jäikö joku asia mietityttämään? Olethan yhteydessä Vantaan rekrytointipalveluihin Heidi Miettiseen, niin kerromme mielellämme lisätietoja. Heidin saa kiinni sähköpostilla heidi.miettinen@vantaa.fi tai puhelimella arkisin klo 9-14 puh. 040 482 4438.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto