Projektipäälliköitä (6 kpl) ja projektiasiantuntijoita (2), Business Vantaa

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
elinkeinopalvelut

Elannontie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, kolme vuotta,  alkaen maalis-huhtikuussa 2023 

Vantaa valittiin EU:n vuoden 2021 nousevaksi innovaatiokaupungiksi. Kutsumme sinut mukaan rakentamaan tulevaisuuden urbaania kaupunkia. Tutustu, innostu ja hae meille töihin! 

Haemme uuden ajan alue- ja yrityskehittäjiä viemään kaupunkiyhteisöämme kohti seuraavia haasteita, erityisesti kohti tiiviimpää vuoropuhelua yritysten kanssa. Siinä 48 h palvelulupaus on keskeisessä asemassa.

Sinä projektityön ammattilainen, jolla on viestinnän ja markkinoinnin osaaminen ajan tasalla. Jos sinulla on kokemusta kehittämistyöstä, joka tähtää yritysten tai alueiden kasvuun sekä kansainvälistymiseen, tule työskentelemään kanssamme. Toivomme sinulta kokemusta projektien menestyksellisestä johtamisesta sekä sidosryhmä- ja verkostotyöskentelystä. 

Kehittäjänä haet aktiivisesti uusia avauksia ja mahdollisuuksia. Odotamme sinulta paloa kaupunkikehittämiseen ja kykyä uutta luovaan vuorovaikutukseen yritysten kanssa. Kyky innovatiivisiin ratkaisuihin ja kokemus toimimisesta kansainvälisten osaajien ja yritysten parissa ovat eduksi.

Ympärilläsi on rento ja rohkea kehittäjätiimi, jota laajennat omilla yhteyksilläsi ja toiminnallasi. Työlläsi on tarkoitus, sillä rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa Vantaasta Suomen parasta paikkaa yrittää ja kukoistavia toimintaympäristöjä asukkaille.

Projektipäällikkö | VALUE

Tule luomaan Vantaalle uutta paikallista osaamisen ennakoinnin mallia, joka luodaan osaksi kasvavan kaupungin pysyviä rakenteita tiiviissä yhteistyössä yritysten, koulutusorganisaatioiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Ennakoinnin prosessin avulla voimme varautua globaaleihin haasteisiin ja ohjata Vantaan kasvua tulevaisuuden kasvualoille.  Pääset luomaan uutta ja kaupungille erittäin tärkeää kokonaisuutta, joka vahvistaa alueen elinvoimaa. Vastaat kokonaisuuden koordinoimisesta, ennakointijärjestelmän ja mallin luomisen kokonaisuudesta ja juurruttamisesta osaksi pysyvää toimintaa.

Projektipäällikkö | Urban&Local - tulevaisuuden ruokaekosysteemi

Pääset kehittämään ja toteuttamaan Suomen ensimmäistä tulevaisuuden kauppahallia Vantaalle. Tämä urbaanin ruoan kehityskeskus kokoaa yhteen ruoka-alan toimijat läheltä ja kauempaakin. Food Center on myös uuden ajan kohtauspaikka, jossa kohtaavat ruoan tuottajat, opiskelijat, kollegat, jakelijat, kuluttajat sekä muut kaupunkilaiset. Tutustut ulkomaisiin verrokkikohteisiin ja ammennat ideoita hankekollegoidesi kanssa. Tukenasi ja tärkeimpänä sparrauskumppaninasi ovat Vantaan ruokaklusterin toimijat. Se on huikea, lähes sadan eri toimijan joukko erilaisia ruoka-alan ammattilaisia.

Projektipäällikkö ja projektiasiantuntija | Food Waste Ecosystem

- ruokahävikin vähentäminen, sen tehokkaampi hyödyntäminen sekä uuden liiketoiminnan luominen elintarvikejätteestä. 

Projektipäällikkönä pääset kehittämään pääkaupunkiseudun hävikkiruoan hyödyntämistä, etsimään keinoja ruokahävikin määrän edelleen vähentämiseksi sekä luomaan uutta liiketoimintaa kahvinporoista tai vaikka appelsiinin kuorista. Pääset tekemään todellista kestävän kehityksen ilmastotyötä ja tuottamaan konkreettisia ratkaisuja hävikin vähentämiseen ja tehokkaampaan hyödyntämiseen. Tukenasi ovat mm. Vantaan Yhteisen Pöydän sekä Vantaan Tilapalvelut - Vantin ammattilaiset. Lisäksi Vantaan kiertotalousklusterin toimijat, yritykset ja oppilaitokset, tuovat mielellään ammatillista näkemystä yhteisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Projektiasiantuntijana pääset yhdessä projektipäällikön kanssa kehittämään pääkaupunkiseudun ruokahävikkiekosysteemiä sekä ideoimaan konkreettisia toimia hävikin vähentämiseksi sekä sen hyödyntämiseksi tehokkaammin. Olet aktiivisessa vuorovaikutuksessa Vantaan ruoka- ja kiertotalousklusterin toimijoiden kanssa sekä aktiivisesti kehität yritysyhteistyötä entisestään. Viestit aktiivisesti hankkeen tuloksista sidosryhmille ja laajalle yleisölle yhteistyössä muiden toteuttajien kanssa. Pääset järjestämään verrokkikäyntejä sekä fasilitoimaan yhteiskehittämisen työpajoja ja muita kumppanitilaisuuksia.

Projektipäällikkö | Pääkaupunkiseudun haastemoottori

Tule suunnittelemaan ja käynnistämään pääkaupunkiseudun yhteistä haastemoottoria! Kaupunkien kehityshaasteita tuodaan ratkaistaviksi yrityksille ja TKI-toimijoille. Samalla vahvistamme yritysten liiketoimintamahdollisuuksia – yritykset pääsevät testaamaan tuotteitaan aitoon ympäristöön ja tuemme yritysten kansainvälistymistä. Aktiivinen yhteistyö yritysten kanssa on tärkeä osa työtäsi. Työssäsi tuot osaamistasi ja innostustasi yhteiskehittämiseen, samalla pääset osaksi valmiita verkostoja sekä muodostamaan uusia.

Projektipäällikkö | Laskeutuvien yritysten palvelut pk-seudulle

Tule mukaan Vantaan kansainväliseen kehitykseen. Tarjolla on mielenkiintoinen projektipäällikön tehtävä liittyen kansainvälisten osaajien ja yritysten maailmaan.

Alamme rakentaa uudenlaista maailmanluokan palvelua, jonka avulla saamme kansainväliset huippuosaajat perheineen nopeasti sijoitettua Vantaalle. Tähän liittyy uudenlaisen digialustan kehittäminen. Tässä on mahdollisuus kehittyä huippuosaajaksi kansainvälisten yritysten ja osaajien Suomeen ja Vantaalle sijoittumisen menetelmissä ja käytännöissä.

Projektipäällikkö ja projektiasiantuntija |
Avoimen innovaation edistäminen rakennetussa ympäristössä – innovaatioista käytäntöön.

Hankkeessa luodaan toimintamallit kokeiluyhteistyölle ja innovatiivisille hankinnoille. Toimintamallin pilotointia toteutetaan avaamalla kokeiluhakuja rakennettuun ympäristöön liittyvissä kaupunkihaasteissa. 

Projektipäällikkönä edistät kaupunkia kokeilu- ja innovaatioympäristönä. Teet tiivistä yhteistyötä yritysten, tki-toimijoiden ja kaupungin eri toimialojen kanssa. Toivomme sinulta näkemystä ja kokemusta kiinteistökehittämisestä sekä kiertotalouden, avoimen datan ja yhteiskehittämisen merkityksestä. 

Etsimme projektiasiantuntijaksi henkilöä, joka on tottunut huolehtimaan fasilitoinnista ja toivomme, että pystyt suodattamaan tietomäärästä oleelliset asiat ja kertomaan ne kohderyhmää kiinnostavasti. Tehtävässä viihtymistäsi tukee kokemus julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöstä verkostomaisessa palvelukehittämisessä. 


Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Mariliinu Ahlström,
Hanketoimiston päällikkö

p. 040 033 7924
mariliinu.ahlstrom@vantaa.fi 

Tavoitettavissa ke-to klo 9-10 Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 25.01.2023 12:00Hakuaika päättyy: 14.02.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto